Daphne Deckers showt killer body op cover van Happy in Shape

indexDaphne Deckers laat in een prachtige reportage veel zien van haar lijf. Maar dat mag dan ook wel, met haar 46 jaar heeft ze nog steeds een killer body. ‘Als je jong bent heb je een kont als een Kaiserbrötchen, maar als je niks doet, verandert dat langzaam in een Turks brood’. Natuurlijk moet ze, ondanks haar goede genen, wat doen aan haar lichaam. ‘Als je ouder wordt zakt alles naar beneden, behalve je tandvlees, dat trekt omhoog’. Ze traint iedere dag en rookt en drinkt niet. Ze heeft een zwak voor mini frikandellen en zoetigheid, maar let meestal wel op haar voeding. Dat dat alles geen garantie is op een goede gezondheid weet Daphne helaas ook. Vorige jaar kampte ze met een zware nierbekkenontsteking en ze heeft pijnlijke artrose.

Hoofdredacteur Claudia Straatmans: ‘We zijn trots dat we met Happy in Shape kunnen laten zien dat ‘in shape’ niet leeftijdsgebonden is. Daphne is daar een geweldig voorbeeld van. Wat een inspirerend lijf en wat een mentale kracht!’

Lees ook:Froukje de Both onzeker over haar billen
Lees ook:Glamour toont naakte lezeressen
Lees ook:Lieke van Lexmond geeft zich bloot in Happy in Shape
Lees ook:Daphne Groeneveld in nieuwste Miu Miu commercial
Lees ook:We willen bruin, bruin, bruin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>