Froukje de Both onzeker over haar billen

Happy in Shape Froukje de BothFood & Fit-bijbel Happy in Shape heeft voor haar tweede editie presentatrice Froukje de Both weten te strikken vanuit een zeer bijzonder thema: Hips don’t lie. Froukje: ‘Vroeger dacht ik: jeetje, ik heb gewoon een kont. Ik had geen kleine billen en kon daar best onzeker over zijn. Maar ik kan trainen wat ik wil, dit is gewoon mijn lichaamsbouw en dat moet je omarmen. Sterren als Shakira, Beyoncé en Jennifer Lopez hebben ons ook gesterkt in het beeld dat vrouwen curvy mogen zijn. Dus nu denk ik: my hips don’t lie, bring it on!’

Hoofdredacteur Claudia Straatmans: ‘Froukje belichaamt de sprankelende Hollandse vrouw én het gedachtegoed van ons merk: hou van je lichaam, haal eruit wat er in zit en weet vooral: fit is het nieuwe sexy. Froukje ís Happy in Shape.’

Happy in Shape is een glossy magazine over energie, lekker in je vel zitten, gezond eten, bewegen, fit worden en fit blijven. Happy in Shape is een uitgave van Sanoma/SBS en verschijnt zes keer jaar. Deze tweede editie ligt 21 april in de winkel en kost € 4,95.

Lees ook:Lieke van Lexmond geeft zich bloot in Happy in Shape
Lees ook:Daphne Deckers showt killer body op cover van Happy in Shape
Lees ook:SYLVANA SIMONS WIL AANKOMEN OM MEER ‘CURVY’ TE ZIJN
Lees ook:Glamour toont naakte lezeressen
Lees ook:Bastiaan van Schaik is nieuwe hoofdredacteur Jackie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>