The Body Shop lanceert speciale Christmas gifts

The Body Shop komt deze kerst met een wel heel bijzondere kerstactie. De beautyketen komt namelijk in actie voor War Child. Speciaal voor de feestdagen lanceerde The Body Shop enkele unieke Christmas giftsets. Wanneer je zo’n cadeau aanschaft, voor jezelf of een ander, doneert The Body Shop een les voor een oorlogskind aan War Child. Dit ongeacht de grootte van het cadeau. Na de feestdagen hoopt The Body Shop meer dan zes miljoen lessen voor kinderen in oorlogsgebieden mogelijk te kunnen maken.

Book of love
De speciaal voor deze actie geproduceerde cadeaus liegen er niet om. Fashion.blog mocht afgelopen week al een van de unieke giftsets uitproberen en is razend enthousiast. Een Cranberry inspired geur cadeauset verpakt in een feestelijke box, vormgegeven als book of love. Wanneer je het boek openslaat is er ruimte voor een persoonlijke boodschap aan jouw familie/BFF/geliefde. Bovendien komt de heerlijke zoete cranberry geur, verwerkt in een lippenbalsem, een zeepje, douchegel en body butter, je onmiddellijk tegemoet. Kortom: het ultieme verwenpakket verbonden aan een extra bijzonder goed doel.

Kerstgedachte
Help jij The Body Shop met het verwezenlijken van deze kerstgedachte? Geef kinderen in de Democratische Republiek Congo een plek zonder geweld. Het veiligste cadeau dat je deze kerst kunt geven.. One gift from The Body Shop = One lesson for a child.

De giftsets zijn verkrijgbaar op de website van The Body Shop en in de winkel.

Lees ook:SuperTrash opent ST Gift Shop op 30 november
Lees ook:Vogue lanceert The Book
Lees ook:Robijn lanceert wasmiddel met Zwitsal geur
Lees ook:Benetton United Dreams lanceert Dream Big
Lees ook:Vogue Nederland viert lancering Vogue the Book met covermodel Lara Stone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>