Addy van den Krommenacker lanceert eerste parfum

Red Carpet Addy van den Krommenacker 2 smModeontwerper Addy van den Krommenacker heeft zijn eerste parfum, genaamd RED CARPET, gelanceerd. Het parfum, dat synoniem staat voor glamour en sensuele, vrouwelijke allure: precies zoals een vrouw sprankelt op de rode loper, is onthuld tijdens een gelijknamige modeshow waarbij Addy zijn SS15-collectie heeft getoond. Als kind droomde Addy van den Krommenacker van een wereld van schoonheid en glamour. Zijn droom is uitgekomen. Anno 2014 ontwerpt Addy voor menig prinses en vele sterren dragen zijn creaties op de red carpet. Wat nog ontbrak was een echte Addy-geur die zijn droom van een vrouw compleet maakt. Ruim drie jaar heeft Addy erover gedaan om de perfecte geur te creëren. Hij heeft een scala aan parfumhuizen in Europa bezocht en uiteindelijk de juiste neuzen bij elkaar gebracht. Deze meester parfumeurs hebben het gevoel van een celebrity die in een oogstrelende creatie over de ‘red carpet’ schrijdt weten te vangen in een geur.

Vanaf: €39,95(30ml)

www.addyvandenkrommenacker.nl

Lees ook:Addy van den Krommenacker lanceert feestmaanden special van zijn parfum
Lees ook:Addy van den Krommenacker komt met tv-programma Xperience
Lees ook:Haley Bennett nieuw gezicht van Chloé eau de parfum
Lees ook:Addy van den Krommenacker ontwerpt exclusieve jurk voor Vente-Exclusive.com
Lees ook:Brooke Shields is weg van ontwerpen Addy van den Krommenacker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>