Salon B lanceert Nederlands eerste ‘Festival Hair Bar’ op Pinkpop

  De Nederlandse kappersketen Salon B heeft weer een primeur! Anderhalf jaar geleden brachten zij als eerste het internationale ‘blow dry bar’ concept naar Nederland met de Salon B Blow Dry Bar in Amsterdam. Nu gaan ze met dit concept een stap verder, en deze keer draait het helemaal om festival haar. De Salon B Festival Hair Bar zal op 7, 8 en 9 juni voor het eerst op locatie te vinden zijn op één van Nederlands grootste popfestivals: Pinkpop in Landgraaf. Voor deze gelegenheid heeft Salon B een speciaal menu met zes festival styles gemaakt ter inspiratie voor de festivalgangers. De haarstylisten van Salon B kunnen alle looks vanaf een droge basis in 15 minuten creëren.

Lees ook:Andrélon opent eerste Blow Dry Salon ter ere van nieuwe Deluxe lijn
Lees ook:Andrélon opent allereerste Blow Dry Salon in Hoofddorp
Lees ook:SALON B OPENT NIEUWE VESTIGING IN UTRECHT
Lees ook:Beauty trend: festival wenkbrauwen
Lees ook:Desperados opent festivalseizoen met Crazy Town

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>