Andrélon komt met Keratine Repair serie

Is je haar droog en beschadigd van het föhnen, touperen, blonderen of de zon? Wellicht biedt de nieuwe lijn van Andrélon een oplossing. Met de Andrélon Keratine Repair worden de natuurlijke bouwstenen van je haar hersteld van wortel tot punt.

Keratine is een eiwit dat voor stevigheid en glans zorgt. Het maakt het haar weer krachtig, zodat het een gezonde uitstraling krijgt en tegelijkertijd beter beschermd is tegen toekomstige schadelijke invloeden.

Lees ook:Beauty Icoon Sisley Émulsion Écologique al meer dan 35 jaar een bestseller
Lees ook:Dove your hair; tijd voor een oppepper
Lees ook:Pijnlijke voeten van je stilettohakken? Botox is de oplossing!
Lees ook:Andrélon opent allereerste Blow Dry Salon in Hoofddorp
Lees ook:Andrélon opent eerste Blow Dry Salon ter ere van nieuwe Deluxe lijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>