Miss Dior lanceert Miss Dior Blooming Bouquet parfum

nonameAan de Parijse Avenue Montaigne wordt op nummer 30 de komst van de lente gevierd met de creatie van ‘Miss Dior Blooming Bouquet’. Een geur die wordt herinnerd aan de legendarische liefde die Christian Dior koesterde voor bloemen.

Met dit parfum wordt een nieuw tijdperk ingeluid. Het is een ode aan de bloemen voor de eigentijdse Dior-vrouw. Tegelijkertijd vertelt de geur ons het verhaal van een sprankelende schoonheid die opbloeit. De schoonheid van een iconische, fleurig gebloemde jurk die gecreëerd is om Christian Dior’s ideaalbeeld van een jonge vrouw te belichamen…

Miss Dior Eau de Parfum, Vaporisateur 30ml, vanaf 65 euro, verkrijgbaar vanaf 2 april.

“Na vrouwen zijn bloemen de meest goddelijke creaties”- Christian Dior

Lees ook:Johnny Depp voor Dior Nouveauté: Sauvage
Lees ook:Liu Jo lanceert eerste parfum
Lees ook:Tweede advertentiefilm van Lady Dior in New York
Lees ook:Na Chanel komt nu ook Dior met een advertentiefilm
Lees ook:Haley Bennett nieuw gezicht van Chloé eau de parfum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>