Esacada Born in Paradise parfum

esacadaBorn in Paradise is de nieuwe limited edition lente-/zomergeur van ESCADA. Deze cocktail van exotische geuren is perfect voor warme zomerdagen en heerlijk lange, lome avonden. Born in Paradise vervoert je naar de tropische haven van Frans Polynesië en doet denken aan prachtige, felgekleurde bloemen, schitterende stranden, kristalhelder, azuurblauw water en overheerlijk tropisch fruit.

ESCADA Born in Paradise is geïnspireerd op de beroemde Piña Colada cocktail. Het parfum biedt een mix van ananas en kokosmelk, gecombineerd met waterachtige, knisperende noten van watermeloen, groene appel en guave, aangevuld met crèmeachtige ondertonen van hout en muskus.

Lees ook:KARL LAGERFELD lanceert PARADISE BAY
Lees ook:Bar Rafaeli in zomerzoette Escada campagne
Lees ook:ONTSNAP NAAR EEN TROPISCH PARADIJS
Lees ook:Marlies Dekkers in zee met ijsmerk Magnum
Lees ook:Sarah Jessica Parkers nieuwe parfum wordt helemaal Sex and the City

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>