Mijn allereerste Spray Tan-behandeling

De afgelopen jaren heb ik al verschillende zelfbruinende crèmes en lotions uitgeprobeerd. Vaak met een goed bruin resultaat, maar toch ook altijd wel wat slordigheidsfoutjes (met name bij mijn handen en voeten). Daarom besloot ik onlangs mijn eerste Spray Tan-behandeling te ondergaan.

Een dag voordat ik op vakantie ging, bezocht ik de
Airbrush Tanning Salon T-Tans aan de Bosboom Toussaintstraat 50 in Amsterdam, want ik wilde er in mijn bikini vanaf de eerste dag al mooi gebruind uitzien. De dag van tevoren had ik mijn lichaam goed gescrubd en onthaard, zodat de Spray Tan extra goed zou ‘pakken’ en blijven zitten.

De salon van T-tans in Amsterdam

Nadat de Spray Tan in ongeveer 10 minuutjes op mijn hele lichaam werd aangebracht, was ik al direct een stuk bruiner. Toch moest de Spray Tan nog acht uur lang intrekken voor een optimaal resultaat. Met een gezonde bruine kleur vertrok ik op vakantie en zelfverzekerd liep ik vanaf dag een in bikini op het strand.

Tijdens de eerste +/- vijf dagen van mijn vakantie was de bruine kleur het best zichtbaar, daarna ging de kleur er langzaam af. Het langst bleef de bruine kleur zichtbaar op mijn armen en hals. De laatste bruine restjes heb ik er zelf af gescrubd; het is niet mooi als je die plekjes laat zitten.

Dat je er na een behandeling oranje uit gaat zien, is absoluut een fabeltje. De kleur zag er bij mij zeer natuurlijk uit. Bovendien is een Spray Tan behandeling veel beter voor je dan de zonnebank.

Wanneer je niet lijkbleek in je bikini wilt, is een behandeling bij T-tans absoluut een aanrader. Maar ook wanneer je voor een bijzondere gelegenheid een mooi bruin kleurtje wilt hebben, zorgt Spray Tanning snel voor een mooi resultaat. Veel (inter)nationale sterren bezoeken regelmatig een Spray Tan salon om er piekfijn uit te zien. Ik ga beslist nog een langs!

Voor meer informatie over Spray Tanning bekijk de website van T-tans.

Lees ook:T-tans salon lanceert webwinkel T-beauty
Lees ook:Benetton lanceert United Dreams parfum voor heren
Lees ook:SALON B OPENT NIEUWE VESTIGING IN UTRECHT
Lees ook:Bumble and bumble introduceert Surf Infusion
Lees ook:Egale, bruine benen met Sally Hansen Airbrush legs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mijn allereerste Spray Tan-behandeling

  1. Beau

    Ik ben het helemaal met je eens, spray tan is super! Ik heb het zelf bij Spray Tan Rotterdam laten doen, hele mooie egale kleur en het bleef een weekje zitten. Ideaal als je een feestje hebt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>