Bye bye highlights in je haar

Jarenlang waren highlights een van de belangrijkste haartrends, maar zeg d’r maar vaarwel tegen, want het is zoooo geweest. Dat zegt Ian Michael Black, de crearive leider van Aveda, vandaag in The Guardian. En waar gaan we dan voor deze zomer?

We gaan voor een tint. Haartrends zijn wel degelijk gerelateerd aan de nieuwste fashion, want aangezien wit het nu helemaal in is, is blond nu ook big. Maar dan wel een tint blond. Snapt U wat ik bedoel? Een tint bruin, een tint blond of een tint zwart, zolang het maar geen highlights zijn.

Sterke kleuren zijn namelijk in, en daar moet je haar wel een beetje bijpassen natuurlijk. Als je kroeshaar hebt en je wilt het verven, dan adviseert meneer Black caramel of gouden tinten. Kijk mij er niet op aan. Het staat er echt.

Wat betreft je haarstijl: hou het natuurlijk. Overstyle vooral niet. Laat het lekker een beetje natuurlijk hangen of krullen. Dat komt neer op een vrouwelijke, romantische look. De staarten mogen nog steeds. Sterker nog, die zien we veelvuldig opduiken. Maar bindt je haar nu losjes vast voor een nonchalante hairdo.

Nou, dat is een lekker makkelijke look. Alleen jammer dat die leeuwenmanen-look uit is. Ik vond het wel wat hebben…

(bron:www.guardian.co.uk)

Lees ook:Frizz Easy!
Lees ook:Het geheim van NY’s jongsten
Lees ook:Haar trends 2015
Lees ook:JOHN FRIEDA lanceert producten voor iedere bruine haarkleur
Lees ook:Get in shape met Grazia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>