Show your style met de Samsung Galaxy A-serie

De een houdt van een strakke skinny en de ander van een lose fit. Met een stijl laat je je persoonlijkheid zien en onderscheid je je van anderen. We leggen het vast op onze blogs of posten foto’s op Instagram. Op deze manier kunnen wij een inspiratiebron zijn en anderen voor ons. Ook Samsung wil hieraan meedoen. Met de nieuwe Galaxy A-serie brengen ze drie nieuwe telefoons op de markt.

Onder andere Doutzen Kroes schittert in het reclamespotje (die je hieronder kunt bekijken). De Galaxy A is er in twee verschillende maten en kleuren, de A5 en A3. De telefoons hebben een stijlvolle metalen behuizing en zijn te verkrijgen in het zwart, wit of beige. Kies de kleur die bij jouw stijl past!

Selfies maken was nog nooit zo makkelijk

Alle twee de telefoons hebben een 5 megapixel frontcamera. Jouw selfies worden nu nog scherper en helderder! En nog een voordeel: Je kunt met je stem of handpalm een foto maken. Hierdoor staan jouw armen nooit meer op je selfies. Dit ziet er veel professioneler uit en niemand zal doorhebben dat het een selfie is.

Geen reacties // Reageer