ADV: 4 Ondergoed trends voor mannen die je niet wilt missen

foto1-ondergoedtrendsMannen en ondergoed. Vaak gaat men jaar in en jaar uit voor hetzelfde merk of model. Om de man toch wat mee te geven van de trends rondom heren ondermode, deelt ondergoed-specialist Dimenno.nl samen met Fashion.blog.nl een aantal ondergoed trend tips om ook hip onder je kleding voor de dag te komen.

Ga voor kwaliteit!

De laatste jaren zien we vooral dat mannen meer voor kwaliteit gaan dan voor een bepaald merk. Een logo hoeft niet meer zo opzichtig te zijn en gaat het er vooral om dat de boxershort of slip lang meegaat. Dit zien we ook terug in de nieuwe boxershorts van Bjorn Borg waar het logo in ton sur ton (kleuren in dezelfde tint) uitvoering is uitgebracht. Nog steeds dezelfde goede kwaliteit, maar minder opvallend. Dit is ook te zien bij merken zoals Levi’s, Hom en Hugo Boss.

Klassiek ondergoed

Het klassieke en degelijke ondergoed doet het na vele jaren nog steeds erg goed. Denk hierbij vooral aan ondergoed in de standaard kleuren zwart, grijs, wit en blauw maar ook aan de standaard ruitjes, streepjes en geblokte dessins. Deze boxershorts zijn vooral te vinden bij de merken Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en Calvin Klein.

foto2-ondergoedtrends

Prints

Naast degelijkheid zien we ook nog steeds veel opvallende kleuren en prints die het vooral erg goed doen bij de jongens en jonge mannen tijdens de lente en de zomer. Merken zoals Diesel, Zaccini en Bjorn Borg weten nog elk jaar de rekken te domineren met grafische prints, illustraties en foto prints.

Heren lingerie

Voor de man die liever voor iets meer uitdagend wil gaan, en niet schroomt voor kant en  transparante stoffen is het Franse merk Hom aan aanrader. Naast hun standaard collecties hebben ze ook de ‘Temptation’ serie met vooral zwarte boxershorts met (delen) kant en mesh die perfect zijn voor speciale gelegenheden.

Nieuwsgierig geworden naar het ondergoed van dit moment? Neem vooral een kijkje op Dimenno.nl met meer dan 15 jaar ervaring en een groot assortiment ondermode – boxershorts, slips, sokken, zwembroeken, pyjama’s en thermokleding –  voor heren.

Geen reacties // Reageer