Lentetrends om je op te verheugen

Het lijkt wellicht nog wat vroeg om over de mode van het voorjaar na te denken. Met de huidige temperaturen van rond het vriespunt moet je misschien niet denken aan bloten benen en sandalen. Toch staat de lente voor je het weet weer voor de deur, dus kan het geen kwaad je alvast in de nieuwste damesmode trends te verdiepen. Wij sommen de leukste even voor je op, zodat je op je paasbest aan een vers modeseizoen kunt beginnen.

1. Strepen
Horizontaal, verticaal, zwart/wit, rood/wit, blauw/wit; met deze trend in je kast heb je sowieso een streepje voor. Ga om te beginnen voor een gestreepte top.

2. Japanse invloeden

Oosterse prints, kimono-invloeden en obi-riemen; ontdek jouw inner geisha. Geef jouw outfits een oosters tintje en kies voor tops, rokken, tunieken en jurken met Japanse invloeden.

3. Ruches en volants

Super vrouwelijk en verleidelijk tegelijkertijd; ruches en volants geven jouw bloesjes en jurken net dat beetje extra. Kies voor subtiele ruches voor naar kantoor en pak uit met een blouse voorzien van royale volants voor een feestelijke gelegenheid.

4. Korte broekjes (met print)
Shorts en bermudas mogen weer en hierbij geldt: hoe kleurrijker hoe beter. Kies bijvoorbeeld voor een trendy shortje met bloemenprint en vier het voorjaar!

5. Metallics
Niet langer alleen goud en zilver bepalen het modebeeld; juist met tal van andere metallictinten laat je zien dat je on trend bent. Brons, blauw, groen of rood; maak van je look een instant blikvanger (a la Burberry). Is zo’n volledige metallic outfit je iets te veel? Verwerk de metallictrend dan in je accessoires in plaats van in tops en jurken.
Shop deze kleding online.

Lees ook:5 niet te missen voorjaarstrends van 2017
Lees ook:De badmode trends voor de zomer van 2013
Lees ook:Lente-trend: de nautische look voor mannen
Lees ook:Bellerose collectie geinspireerd op nomadische look
Lees ook:Party Color Bomb

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>