Tip: Volkskrant webspecial wintermode

 

 

 

 

 

 

 

 

Gespot op volkskrant.nl: een leuke en leerzame mode webspecial.  Een digitaal magazine over de mode van winter 2008 waarin verschillende collecties en trends aan bod komen.  Met gesproken commentaar over het modehuis zelf ( Viktor&Rolf, Lanvin, YSL, Martin Margiela etc.) en over hun nieuwe collectie. Ook zijn er drie leuke  shoppingfilmpjes te bewonderen.  In drie winkels ,van confectie tot high-end, worden verschillende kledingsetjes geshopt. Dus wat betaal je waar.  Zeker de moeite waard om even naar te kijken. Weet je meteen wat je MOET aanschaffen voor de winter.

Lees ook:Jassen trends
Lees ook:Groot trendreport zomer én winter 2008
Lees ook:Dirk Van Saene ontwerpt feestcollectie voor Xandres
Lees ook:Mode of misser: Designer bag & spijkerbroek
Lees ook:Kenzo ontwerpt schoenencollectie voor Vans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>