Een ster in streep

We wisten al dat de marine-look met horizontale strepen op je shirtje weer helemaal hot is. Maar nu blijkt dat ook strepen op je broek een ‘must’ zijn deze zomer. Een gek idee is het wel, als je bedenkt dat Mick Jagger ongeveer veertig jaar geleden met zo’n soort broek op het podium stond. Maar toch ben ik overtuigd.

Volgens een Britse site waren zelfs alle gestreepte stukken van Balenciaga in Londen binnen één dag uitverkocht. En van de goedkopere warenhuisversies zijn er ook niet al teveel meer over.
Vanwaar toch deze streepmanie? Volgens de hoofd-inkoper van Harvey Nichols is de verklaring simpel. De ‘rock-chick’ look is helemaal hip, en deze broek past perfect in dat plaatje. Daarbij is de streepbroek multi inzetbaar. Je kunt hem overdag dragen en er ‘s avonds de show mee stelen bij het stappen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je benen er eindeloos lang in lijken met een paar goede hakken eronder. En dat is toch wat alle vrouwen willen!
Zou jij erin rondlopen?

Lees ook:Gepimpte prints
Lees ook:Zac posen goes pink
Lees ook:Grazia in de vintagewinkel
Lees ook:Celebs gaan voor boyfriend jeans
Lees ook:De harembroek in een latex jasje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>