Ace & Tate opent flagshipstore in Maastricht

Na succesvolle openingen van flagship stores in Nederland, Duitsland en België, blijft Amsterdams brillenmerk Ace & Tate de optische industrie opschudden. Hun fysieke winkels zijn een logische extensie van hun online-first formule; zowel de digitale als online kanalen sluiten naadloos op elkaar aan. Het merk blijft winkels openen – na München en Antwerpen is het nu de beurt aan de Limburgse hoofdstad, Maastricht.

Een Ace & Tate store in Maastricht is de volgende stap: door de strategische ligging, mooie winkels en charmante uitstraling is Maastricht een belangrijke bestemming voor Nederlandse, Duitse en Belgische klanten. De winkel is geopend in Wyck, een gebied waar cultuur, jeugd en een creatieve vibe bij elkaar komen.
De nieuwe Ace & Tate winkel vind je direct aan de Maas, en wordt omringd door onafhankelijke winkels, hippe boetieks en een aantal internationale merken.

Lees ook:Eyewear brand Ace & Tate opent tweede flagship store in Utrecht
Lees ook:Ace & Tate opent nieuwe vestiging aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam
Lees ook:Ace & Tate opent flagship store in Amsterdam
Lees ook:Ace & Tate lanceert Creative Fund
Lees ook:C&A-vestiging aan Damrak wordt verbouwd tot flagship store

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>