WeekofApril opent haar virtuele deuren

Nederland is een unieke webshop rijker! Vanaf nu kunnen fashion lovers hun slag slaan bij WeekofApril, een webshop met een exclusief aanbod van buitenlandse modelabels. WeekofApril heeft een uitgesproken en ambitieuze kijk op fashion en biedt een selectief samengesteld aanbod van vooruitstrevende mode-items en accessoires voor echte fashionista’s.

Het merkportfolio van de webshop is opgebouwd uit een unieke selectie van internationale merken die nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn, waaronder: Runaway, Premonition Designs, Ruby Sees All, Girl and the Sun en Mossman. Daarnaast verkoopt de webshop ook een eigen label met fijne basics en on-trend accessoires. Het inkoopteam van WeekofApril is altijd on-the-hunt naar nieuwe en unieke merken, waardoor het aanbod regelmatig wordt uitgebreid met de laatste trends van over de hele wereld.

Doordat WeekofApril reeds onbekende modemerken uit andere continenten met de Nederlandse markt verbindt, neemt de webshop een hoop onzekerheden weg, zoals invoerrechten, hoge verzendkosten, lange levertijden en andere onvoorspelbare kosten. Binnen no-time haal je de mooiste ontwerpen van exclusieve modelabels in huis!

Lees ook:Unieke vintage items bij webshop Doortje
Lees ook:deBijenkorf.nl breidt uit met nieuwe modemerken
Lees ook:Primark Nijmegen geopend aan Plein 1944
Lees ook:No Robot opent nieuwe concept store
Lees ook:Saks OFF 5TH opent eerste winkel in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>