Hudson’s Bay company maakt locaties eerste vier winkels in Nederland bekend

Hudson’s Bay Company (“HBC”) is verheugd haar eerste vier winkellocaties in Nederland te kunnen onthullen. Zoals HBC op 17 mei jl. bekendmaakte, is de onderneming voornemens de Nederlandse markt te betreden en er de komende twee jaar tot 20 nieuwe warenhuizen te openen. HBC zal bij deze uitbreiding naar de Nederlandse markt gebruik maken van haar bestaande Europese infrastructuur en twee nieuwe winkelformules introduceren.

Richard Baker, Governor en Executive Chair van HBC:
“We zijn overweldigd door de steun voor HBC in Nederland sinds we vorige week onze entree op de markt aankondigden. Ik ben zeer verheugd met de vooruitgang die het team heeft geboekt bij het veiligstellen van onze eerste vier winkels op A-locaties. We hebben een goed gevoel over de samenwerking met zowel onze verhuurders als de betrokken gemeenten. We kijken ernaar uit om de Nederlandse klant kennis te laten maken met onze opwindende winkelbeleving door onze plannen om tot 20 winkels in de komende twee jaar te verwezenlijken.”

De warenhuizen van Hudson’s Bay worden gevestigd in het gebouw De Vleeshal en aan Rokin 21 en 49 in Amsterdam, in winkelcentrum De Barones in Breda en aan de Heuvelstraat 33 in het centrum van Tilburg. De eerste winkel van Saks OFF 5THopent zijn deuren in de Kalvertoren aan de Kalverstraat in Amsterdam.

Lees ook:Saks OFF 5TH opent eerste winkel in Nederland
Lees ook:Nieuw winkelconcept Saks OFF 5TH opent eerste store in Nederland
Lees ook:HANRO viert opening van eerste brandstore in Nederland
Lees ook:Primark winkel geopend in Enschede
Lees ook:Primark Amsterdam Damrak opent op 1 december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>