Etiquette Clothiers gaat samenwerking aan met Barneys New York

Etiquette Clothiers brengt in samenwerking met het beroemde Barneys New York een unieke cadeaubox met zes paar baby sokjes. De ontwerpen zijn een combinatie van Etiquette’s eigen ontwerpen met de Abbey streep, de Polka stip en de zeemansstreep, aangepast aan het kleurpatroon van Barneys met gespikkelde grijze garen in de hoofdrol. De verpakking is geïllustreerd door de befaamde kunstenares Samantha Dion Baker (www.sdionbaker.com). De luxe baby bundel portretteert de iconische New York City jungle en viert de “eerste babystapjes in de stad”.

De luxe cadeaubox is vanaf 5 oktober exclusief verkrijgbaar bij Barneys New York, via barneys.com en via etiquetteclothiers.com. Prijs: €35,-

 

Lees ook:Sarah Jessica Parker filmt tweede S&TC-film
Lees ook:ONLY lanceert Sex and the City collectie
Lees ook:Tweede advertentiefilm van Lady Dior in New York
Lees ook:Happy Kingsday met Etiquette Clothiers
Lees ook:Alle Gucci-liefhebbers verzamelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>