Ace & Tate opent flagship store in Amsterdam

Ace & Tate doet alles nét even anders. Het brillenmerk opent, twee jaar nadat het de optische industrie eerst online heeft opgeschud, een permanente flagship store in de Negen Straatjes. Mark de Lange (oprichter Ace & Tate) ontketende met zijn online initiatief in juni 2013 een stille revolutie binnen de optische industrie. Het merk is inmiddels niet meer weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld en wint steeds meer terrein in binnen- en buitenland.

De eerste permanente winkel van Ace & Tate heeft zijn deuren geopend in het populaire winkelgebied ‘de Negen Straatjes’ in Amsterdam. De winkel is een extensie van hun online shop, de home-try-on service en de pop-up stores. Met deze permanente locatie wordt voor consumenten een offline ervaring gerealiseerd met hetzelfde hoge serviceniveau en esthetische waarden waar het merk om bekend staat. Voor het interieur van deze eerste permanente offline ‘allround Ace & Tate experience’ is het merk een samenwerking aangegaan met het Amsterdamse multidisciplinaire design agency Occult Studio.

Lees ook:Ace & Tate opent flagshipstore in Maastricht
Lees ook:Eyewear brand Ace & Tate opent tweede flagship store in Utrecht
Lees ook:Ace & Tate gaat samenwerking aan met de Bijenkorf
Lees ook:Ace & Tate opent nieuwe vestiging aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam
Lees ook:Joline Jolink viert opening pop-up store in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>