TOMS en Van den Assem openen pop-up store in Rotterdam

TOMS lovers opgelet, de TOMS pop-up store by Van den Assem in Rotterdam is deze zomer geopend! In de tijdelijke winkel aan de Aert van Nesstraat 58 in Rotterdam, worden naast TOMS schoenen, ook de zonnebrillen en tassen verkocht.

TOMS walhalla in Rotterdam

TOMS staat bekend om het One for One® model: met elke aankoop die je doet, helpt TOMS een mens in nood. Wat begonnen is met een schoenencollectie en de bekende Alpargata classic is inmiddels uitgebreid tot een grote collectie met schoenen, tassen, accessoires en koffie.

Lees ook:TOMS x Jonathan Adler voorjaarscollectie
Lees ook:TOMS Tropical Jungle collectie
Lees ook:Nederlandse modellen en TOMS steunen goede doel
Lees ook:TOMS werkt samen met Tabitha Simmons
Lees ook:TOMS en National Geographic lanceren Big Cats Collection

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>