Sneaker store size? officieel geopend in Amsterdam

Amsterdam is een sneaker paradijs rijker; de allereerste Nederlandse size? store opende dit weekend in de Kalverstraat, Amsterdam. De van oorsprong Britse sneakerketen staat bekend om exclusieve modellen en collabs met een aantal grote sportmerken. Naast deze unieke collecties ging er speciaal voor de opening een deadstock collectie over de toonbank.

Afgelopen vrijdag, 12 december, namen de échte sneakerfreaks alvast een kijkje in de Europese flagship store tijdens een exclusieve preview. De genodigden kregen de kans om in alle rust de bijzonder exclusieve collecties van size? te bewonderen, onder het genot van typische Britse snacks & drinks en de sounds van DJ Itai Verhoeckx.

size? is een Britse sneakerketen opgericht in 2000 met stores in o.a. Londen, Parijs, Milaan, Dublin en Birmingham.

Naast wereldwijde exclusieve product releases en collecties van merken als Nike, Converse, adidas Originals, New Balance, Carhartt en Asics is in de Amsterdamse store de complete Nike SB collectie verkrijgbaar. Dit is de derde keer dat size? een samenwerking aangaat met Nike SB. De store heeft een oppervlakte van 265 vierkante meter en heeft twee verdiepingen.

Adres: Kalverstraat 128

Lees ook:CHRIS BROWN LANCEERT EIGEN KLEDINGLIJN IN EUROPA MET EXCLUSIEVE WINKEL IN AMSTERDAM
Lees ook:Superdry opent flagship store in Amsterdamse Kalverstraat
Lees ook:Zo overleef je de internationale fashion weeks
Lees ook:Nieuwe Geox winkel geopend Kalverstraat Amsterdam
Lees ook:TOPSHOP TOPMAN opent op 26 februari in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>