Stadshart Amstelveen lanceert nieuwe campagne ‘Unexpected Shopping’

Stadshart Amstelveen lanceert nieuwe campagne ‘Unexpected Shopping’. Met de nieuwe campagne, waarin gebruik is gemaakt van bijzondere modefotografie, benadrukt Stadshart Amstelveen dat het een voor Nederlandse begrippen ‘onverwachte’ plek is. In het winkelcentrum winkelen bezoekers in een sfeervolle viersterrenomgeving bij stijlvolle en modieuze winkels en worden ze verrast met onverwachte service. De campagne is ontwikkeld in dé modestad Parijs.

Lees ook:Modeketen ZARA nu ook in Amstelveen
Lees ook:Fashion brand Costes opent vestiging in Stadshart Amstelveen
Lees ook:Stadshart Amstelveen introduceert gratis parkeren
Lees ook:Stadshart Amstelveen breidt winkelaanbod uit met Eureka Shoes
Lees ook:ASOS kondigt de lancering van ‘Free Returns’ aan in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>