Stadshart Amstelveen lanceert nieuwe campagne ‘Unexpected Shopping’

image003(1)Stadshart Amstelveen lanceert nieuwe campagne ‘Unexpected Shopping’. Met de nieuwe campagne, waarin gebruik is gemaakt van bijzondere modefotografie, benadrukt Stadshart Amstelveen dat het een voor Nederlandse begrippen ‘onverwachte’ plek is. In het winkelcentrum winkelen bezoekers in een sfeervolle viersterrenomgeving bij stijlvolle en modieuze winkels en worden ze verrast met onverwachte service. De campagne is ontwikkeld in dé modestad Parijs.

Lees ook:Modeketen ZARA nu ook in Amstelveen
Lees ook:ASOS kondigt de lancering van ‘Free Returns’ aan in Nederland
Lees ook:Vijfde PRIMARK winkel vandaag geopend in Stadshart Zoetermeer
Lees ook:Kate Moss bij Mango modeshow Parijs
Lees ook:SOAP TREATMENT STORE opent vijfde vestiging in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>