Moschino Barbie collectie exclusief verkrijgbaar bij Shoebaloo

Na het succes van de Mc Donalds-collectie afgelopen seizoen heeft Jeremy Scott voor de SS15 collectie van Moschino zich wederom laten inspireren door een commerciële grootheid. Dit keer de pop met de meest uiteenlopende garderobe; Barbie. De collectie werd afgelopen donderdag geshowd tijdens Milaan Fashion Week. Infused met all-that-is-pink.

Schoenentempel Shoebaloo verkoopt als enige in Nederland accessoires uit de suikerzoete collectie. Verkrijgbaar in de filialen; P.C. Hooftstraat, Leidsestraat, Cornelis Schuystraat, Utrecht, Rotterdam, Maastricht en via de online store.

Klik hier voor de video van de show.

Lees ook:Shoebaloo Amsterdam verbouwd en heropend
Lees ook:Shoebaloo opent eind oktober Amsterdamse flagship store
Lees ook:Moschino’s capsule collectie
Lees ook:SHOEBALOO opent een mega outlet op de P.C. Hooftstraat
Lees ook:SHOEBALOO opent grootste boutique op Koningsplein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>