C&A Zaandam geopend door Burgemeester

De burgemeester van Zaanstad, Geke Faber, heropende op woensdag 10 september de deuren van de volledige gerenoveerde C&A winkel aan de Gedempte Gracht in Zaandam. Het winkelpand, met een totale winkeloppervlakte van bijna 1700 vierkante meter, heeft een grootschalige renovatie ondergaan en is voorzien van een compleet nieuw winkelconcept. Het is een uniek C&A winkelpand; een duurzaam gebouw met het oog op de toekomst, maar met een karakteristieke Zaanse uitstraling dat teruggrijpt op de Zaanse historie. Het aanzicht heeft namelijk  een eigentijdse architectuur met karakteristieke elementen uit de traditionele houtarchitectuur van de Zaanstreek.

Het betreft de vernieuwing van een gedateerd pand uit de jaren zestig naar een duurzaam pand. Binnen een half jaar is het pand door winkelpandeigenaar Redevco getransformeerd tot een energiezuinig gebouw waar ook ecologische elementen zijn toegepast.

“C&A en Redevco hebben dat Zaanse dna goed aangevoeld. Het vernieuwde pand is duurzaam en gebouwd voor de toekomst, en is geworteld in de Zaanse traditie.”, aldus de burgemeester.

Mode inspiratie
In de vernieuwde winkel staat het product centraal en vindt men veel mode inspiratie. Mode en accessoires worden optimaal gepresenteerd in een moderne, ruime en overzichtelijke winkel voor een optimale winkelbelevenis. Trends zijn goed zichtbaar en complete outfits worden getoond op speciale displays om de klanten te inspireren.

Een persoonlijk aandenken
Tijdens de opening kregen klanten een bijzonder fashion aandenken. Een speciale wire artist creëerde tijdens de opening namelijk voor iedereen een persoonlijk silhouet van het ijzerdraad uit het meest gebruikte mode-item, de kledinghanger. Burgemeester Geke Faber nam de allereerste gepersonaliseerde kledinghanger in ontvangst.

 

Lees ook:C&A ZAANDAM OPENT DEUREN NIEUWE WINKEL
Lees ook:C&A-vestiging aan Damrak wordt verbouwd tot flagship store
Lees ook:Vijfde PRIMARK winkel vandaag geopend in Stadshart Zoetermeer
Lees ook:Summum Woman opent flagshipstore met internationale allure in de Amsterdamse Hartenstraat
Lees ook:Primark Nijmegen geopend aan Plein 1944

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>