Weekday brengt capsule collectie MTWTFSS/HE uit

Nu in de winkel: MTWTFSS/HE, een capsule collectie van de Zweedse retailer Weekday. Een compacte collectie met kledingstukken die door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Weekday archief-klassiekers kregen een ‘gender-free’ design update en onderzoeken op een innovatieve manier de relatie tussen lichaam, kledingstuk en identiteit. MTWTFSS/HE is vanaf nu verkrijgbaar bij de Weekday Store Amsterdam aan het rokin 84 en binnenkort via de webstore op weekday.com.

Lees ook:WEEKDAY LANCEERT MTWTFSS/HE CAPSULE COLLECTIE
Lees ook:Weekday komt naar Nederland
Lees ook:WEEKDAY KOMT NAAR ROTTERDAM
Lees ook:WEEKDAY LANCEERT LIMITED EDITION PRIDE TSHIRTS
Lees ook:Nieuwe webstore: Youasme.com

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>