& Other Stories opent winkel in Amsterdam

& Other Stories opent dit jaar nog een winkel in Amsterdam. De winkel zal in het najaar van 2014 openen aan de Heiligeweg 26-28 in het centrum van Amsterdam. De complete fashion- en beautycollectie van & Other Stories zal verkrijgbaar zijn in de over twee verdiepingen verdeelde, 650 m2 grote winkel.

& Other Stories verkoopt schoenen, tassen, accessoires, cosmetica en kleding. Ateliers in Parijs en Stockholm ontwerpen de gevarieerde fashion en beautycollecties met veel aandacht voor detail en kwaliteit. Winkels van & Other Stories zijn al te vinden in Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Milaan, Parijs en Stockholm.

Lees ook:& Other Stories presenteert collectie geurkaarsen
Lees ook:Parijs: de favoriete europese winkelstad?
Lees ook:& Other Stories lanceert Gift Shop concept
Lees ook:Mercedes-Benz titelsponsor Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Zo overleef je de internationale fashion weeks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>