Marlies Dekkers lanceert nieuwe webshop

Lingerie-ontwerpster Marlies Dekkers wordt al sinds de start van haar label geprezen om haar innovatieve ontwerpen. Maar hoe innovatief haar creaties ook waren, de Marlies Dekkers website was minder bij de tijd. Zo had marlies|dekkers tot voor kort nog geen eigen webshop. Daar is nu gelukkig verandering in gekomen. Marlies|dekkers heeft haar website vernieuwd en een mooie webshop toegevoegd.

Marlies Dekkers & Asos
De lingerie van marlies|dekkers wordt vanaf nu ook op modewebsite Asos verkocht. De eerste twee collecties, die daar te koop zijn, zijn Space Odyssey (in de kleuren zwart en rood) en Beautiful Bat (van de nieuwste fall/winter 2010 collectie).

Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd
Lees ook:MARLIES | DEKKERS LANCEERT APP
Lees ook:Marlies Dekkers opent Bed & Breakfast
Lees ook:Marlies Dekkers opent winkel in Den Haag
Lees ook:marlies|dekkers bestaat 17 jaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>