ZARA OPENT ONLINE SHOP IN SEPTEMBER

Zara gaat eindelijk ook een online shop openen! De Spaanse modeketen heeft haar klanten lang laten wachten, maar lijkt nu eindelijk overtuigd van het succes van online verkoop. Zara kondigt op haar officiële website aan vanaf september met een online shop te komen.

Wanneer je naar de ZARA homepage gaat, wordt er direct een scherm geopend waarop de tekst ‘Shop Online September 2′ te lezen is. Daarna wordt je naar de gewone ZARA website geleid. Nieuws over collecties, prijzen en levertijden is er nog niet. Wel worden de landen Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Italië en Engeland vermeld. Nederland staat vooralsnog helaas niet in het rijtje, maar het begin is gemaakt en hopelijk zal het niet lang meer duren voordat we onze favoriete ZARA outfitjes gewoon vanachter ons bureau’tje kunnen bestellen.

Lees ook:Bershka opent deuren van haar online shop
Lees ook:Dsquared komt met een eigen webwinkel
Lees ook:H&M komt met duurdere fashionketen
Lees ook:Topshop opnieuw naar Nederland
Lees ook:Ein-de-lijk weer aan de wijde pantalon….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>