In de mode: vintage kettingen

Wat dertig jaar geleden in de mode was, zien we nu weer als nieuwe trend. Mode blijft zich om de zoveel jaar herhalen. Dit zien we ook terug in de sieraden. Zo zijn kettinghangers met oude afbeeldingen van vrouwen/dames weer helemaal hip. Of wat dacht je van een bronzen klokje aan je ketting? Of een camee kettinghanger?
Allemaal dingen van vroeger die nu weer in zijn, vintage heet het dan. Veel van deze items zijn niet in de reguliere winkels te vinden. Wel is er een aantal webshops expert op dit gebied. De website TopVintage is er één van. Naast vintage accessoires vind je hier ook kleding, schoenen en tassen.

Lees ook:Gemakkelijk zoeken naar online winkels
Lees ook:Must-see: vintage webshop Soupjurk.nl
Lees ook:Nieuwe webshop: Vintage Enzo
Lees ook:Vintage sieraden: dé grote trend van 2010
Lees ook:Geshopt: Nieuwe online winkelstraat vol mode

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “In de mode: vintage kettingen

  1. Sophie

    Love it!

      /   Reply  / 
  2. Fem

    De website http://www.urbanhippies.nl heeft ook veel vintage en vintage-look sieraden. Kettingen met oude afbeeldingen en oorbellen van oude onderdelen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>