’s Ochtends vroeg champagne bij Tiffany & Co

In Amsterdam werd dinsdag 1 december ’s ochtends vroeg om negen uur de allereerste Nederlandse winkel van Tiffany & Co geopend. Voor diegene die waren uitgenodigd voor deze opening betekende dat vroeg uit bed en een glas champagne als ontbijt.
Het sieradenmerk uit New York koos voor haar eerste winkel in Nederland meteen een toplocatie uit. Tiffany & Co is namelijk gevestigd in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Daarmee sluit de zaak perfect aan bij de andere high-end modemerken in die omgeving.

Het Financieel Dagblad filmde de opening van Tiffany & Co in de P.C. Hooftstraat en sprak met diverse aanwezigen. Om het filmpje te bekijken, klik hier.

Tiffany & Co werd in 1837 opgericht door Charles Lewis Tiffany. Hoewel Tiffany in eerste instantie geen grote bedragen verdiende met zijn zaak, groeide het sieradenmerk al snel uit tot een enorm succes. De eerste Europese winkel van Tiffany & Co werd in 1985 geopend in Engeland. Nu is eindelijk ook Nederland aan de beurt.

 

 

 

Lees ook:Yolanthe, Leontine en Renate nuttigen breakfast at Tiffany’s
Lees ook:Forever 21 Amsterdam beleeft geslaagde VIP opening
Lees ook:Hermès winkel geopend in Bijenkorf Amsterdam
Lees ook:Jimmy Choo winkel geopend in Amsterdam
Lees ook:Boekwinkel Taschen geopend in P.C. Hooftstraat Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>