Doutzen kust Lara Stone op cover Nederlandse Vogue

Vanochtend lanceerde Vogue Nederland haar vijfjarig jubileumnummer tijdens een persconferentie in het Conservatorium Hotel, in het bijzijn van internationaal gerenommeerd modefotograaf Mario Testino, modellen Doutzen Kroes, Lara Stone en hoofdredacteur Karin Swerink. Mario Testino fotografeerde exclusief voor Vogue een ode aan Nederland en Nederlandse modellen onder het thema Dutch Love, met op de oranje cover een naakte Lara Stone en Doutzen Kroes in intieme pose.

Twee jaar geleden voerde Karin Swerink het eerste telefoongesprek met MarioTestino, die exclusief voor dit nummer zes series in Amsterdam fotografeerde met uitsluitend Nederlandse modellen. Het werd een unieke creatieve samenwerking tussen Vogue en Testino, die het nummer met zijn MARIOTESTINO+ team fotografeerde in november 2016.

Van Imaan Hammam, Daphne Groeneveld en Marjan Jonkman tot Doutzen en Lara Stone – in het 380 pagina’s tellende nummer komen ze allemaal aan bod. Mario Testino: ‘Het leek me te gek om met alleen Nederlandse modellen te werken. Schoonheid is hier in overvloed aanwezig, en die heb ik gecombineerd met het beroemde Nederlandse licht dat je op zovele prachtige schilderijen ziet. En dat weer gemixt met de vrijheden en het excentrieke kleedgedrag. Jullie kleden je hier heel vrij en persoonlijk.’

Morgen wordt het nummer gevierd met een diner in het Rijksmuseum bij Rembrandts De Nachtwacht, gevolgd door een Grand Ball in The Duchess, het restaurant van het W Hotel Amsterdam. Karin Swerink: ‘Deze fantastische viering van onze verjaardag is de kroon op ons vijfjarig bestaan, en het begin van een long-lasting Vogue in Nederland.’

Vogue Nederlands Big Birthday Issue is vanaf 9 maart overal te koop voor € 9,95.

Lees ook:Lara Stone op cover tweede Nederlandse Vogue
Lees ook:Lara Stone in Toscane voor Amerikaanse Vogue
Lees ook:Lara Stone cover genomineerd voor cover van ‘t jaar
Lees ook:Doutzen Kroes met blote billen én kort haar in Vogue
Lees ook:2009 zeer succesvol voor model Lara Stone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>