Nederlandse fashion writer Stephanie Broek is Monki’s nieuwe stylecrush

Voor het SS17 seizoen heeft Monki een nieuwe crush, de Nederlandse fashion writer Stephanie Broek. Monki kwam naar Amsterdam, om samen met Stephanie, haar favoriete items te schieten voor het nieuwe spring/summer lookbook. Monki is gefascineerd door Stephanie’s stijl, ‘het is een mix van urban, romantiek en street – helemaal van nu en erg charmant’. Haar favorieten: De trenchcoat, de plissé rok, de superlange lichtgewicht jas, en vooral heel veel geel. Met dit lookbook viert Monki vrouwen die aan begin van hun carrière zijn.

Lees ook:Win een blouse van Monki!
Lees ook:H&M opent Monki-winkel in Amsterdam
Lees ook:Eindeloos veel trenchcoats bij Burberry
Lees ook:Lookbooks zomer 2014 online!
Lees ook:H&M, Monki en Weekday openen grootste winkel van Europa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>