& Other Stories presenteert co-lab collectie met visual artist Shoplifter

Voor spring summer 2017, introduceert & Other Stories een nieuwe co-lab collectie in samenwerking met kunstenaar Shoplifter, een NYC-based visual artist bekend om haar werk met synthetisch en menselijk haar. Gevlochten muurwerken en getufte kleurrijke kunstwerken definieren haar oeuvre. De speelse en humoristische co-lab collectie bevat ready-to-wear, accessoires en sieraden. De collectie is in Nederland vanaf donderdag 23 februari verkrijgbaar via stories.com.

Lees ook:& Other Stories lanceert co-lab collectie van Ada Kokosar
Lees ook:& Other Stories kondigt SS’16 co-lab collectie met Rodarte aan
Lees ook:& Other Stories presenteert tweede co-lab collectie met Vans
Lees ook:Okselhaar is oké in And Other Stories campagne
Lees ook:& Other Stories presenteert collectie geurkaarsen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>