Falke en Phillip Lim bundelen krachten voor capsule collectie

3.1 Phillip Lim presenteerde afgelopen maandag zijn nieuwste collectie tijdens New York Fashion Week. Een collectie waarvoor het modelabel een samenwerking aan is gegaan met het Duitse beenmodemerk Falke. Samen brachten de labels een gelimiteerde selectie sokken en panty’s uit, die vanaf september 2017 zowel in de Phillip Lim stores als de Falke boutiques verkrijgbaar zal zijn.

Lees ook:FALKE Leg Aesthetics combineert stijl en functionaliteit
Lees ook:FALKE lanceert duurste sok ter wereld
Lees ook:Falke opent winkel in Amsterdam
Lees ook:COSTES LANCEERT PREMIUM COLLECTIE
Lees ook:Bas Kosters voor Zeeman collectie gelanceerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>