The Weeknd gaat samenwerking aan met H&M

DE ESSENTIALS VOOR MANNEN BIJ H&M ‘Spring Icons Selected by The Weeknd’ is een complete collectie van ‘essentials’, die geselecteerd zijn door één van de grootste artiesten van het moment. De selectie combineert streetwear en scherpe silhouetten waarbij de belangrijkste mannentrends van dit voorjaar worden samengebracht. De collectie zal vanaf 2 maart te verkrijgen zijn in alle H&M-winkels met een herenafdeling en online op hm.com. “Het was fantastisch om mijn ‘Icons’ te selecteren voor H&M. Ik vind de mix van urban items geweldig, zoals de bomber en de hoodie gecombineerd met klassiekere stukken als een overhemd en blazer. Elk item is vernieuwend en draagbaar, en dat is gewoon hoe menswear zou moeten zijn,” aldus Abel Tesfaye, The Weeknd.

“Abel’s smaak en stijl sluiten perfect aan bij de mannentrends van H&M. Hij heeft oog voor belangrijke details en weet de juiste mix van urban items met nieuwe klassiekers te combineren voor een streetwear look,” zegt Andreas Löwenstam, H&M’s men’s head of design. ‘Spring Icons Selected By The Weeknd’ heeft een urban look and feel. Zo heeft het beige katoenen bomberjack de perfecte details; een geribde boord met een zwarte applicatie op de borst. Verdere key items zijn de hoodies in de kleuren zwart en groen. Draag wijdvallende T-shirts met een onafgewerkte boord en combineer deze met een meer gesneden pantalon. Het draait ook om outerwear in de collectie, zoals het motorjack en de faux suède jas. Vernieuwend maatwerk brengt bovendien scherpte en duidelijkheid, zoals de afwerking van de katoenen shirts, de blazer met perfecte coating, of de double-breasted trenchcoat, waar je een sterke finishing touch in terugziet.

Lees ook:DAVID BECKHAM EN KEVIN HART SCHITTEREN IN NIEUWE H&M-CAMPAGNE
Lees ook:Accessoires geïnspireerd op urban jungle
Lees ook:adidas x topshop zomercollectie 2015
Lees ook:ST. studio en Catawiki slaan handen ineen met character pieces veiling voor Het Leger des Heils
Lees ook:Costes presenteert haar zomercollectie voor 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>