Chantal Janzen start haar eigen mediamerk &C

Chantal Janzen start haar eigen mediamerk &C. &C start bij de lancering in maart met een maandelijks magazine, een online-platform, een mobile app met een eigen shop en vanaf najaar 2017 met eigen televisieprogramma’s.

Chantal Janzen: “Net als met theater en televisie, wil ik met &C vooral amuseren, maar ook ontroeren, beschouwen en inspireren. Naast bekende en reeds gevestigde namen wil ik ook ruimte maken voor nieuw talent. In de toekomst wordt het bieden van een podium voor nieuw creatief talent één van de belangrijkste uitgangspunten van &C.”

&C is primair gericht op vrouwen in de leeftijd van 18 tot 48 jaar.

Chantal: “&C gaat alle interessegebieden behandelen: mode, beauty, eten, reizen, lifestyle, wonen, human interest, de hele mikmak. Maar door mijn bril bekeken. En ik heb -5,5 dus sterk wordt dat sowieso.”

Lees ook:Chantal Janzen wint ELLE Personal Style Award
Lees ook:DANIE BLES GEEFT FASHIONTIPS IN VIDEOBLOG OP BIG ENTERTAIMENT
Lees ook:Vijf BN’ers dragen hetzelfde jasje!
Lees ook:Winonah de Jong best geklede vrouw van Nederland
Lees ook:MODEFABRIEK introduceert The Editors

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>