Seafolly onthult derde spring/summer 2017 campagne

Het wereldberoemde Australische model Jess Hart, keert terug naar Seafolly voor haar tweede campagne voor het iconische swimwear merk. De langverwachte Seafolly Summer 3 campagne is vastgelegd in Whitsundays, één de mooiste plekken ter wereld. Het kristalheldere water en witte zand van Whitehaven Beach maakte de Whitsundays eilanden de perfecte locatie om deze collectie vast te leggen.

Jess was voor het eerst het gezicht van Seafolly in 2009, vastgelegd als Australisch meisje. Acht jaar later, keert ze terug vanuit New York om nogmaals het gezicht van Seafolly te zijn. Ze is gekozen voor haar natuurlijke schoonheid en Australische roots, en daarbij is Jess het boegbeeld van de moderne Seafolly vrouw – moeiteloos, zelfverzekerd en actief. Jess Hart wordt in de campagne vergezeld door Rising Star en model to watch Olivia Aarnio.

Mathew Hayward, Seafolly Chief Marketing Officer: “Seafolly is ontzettend blij weer met Jess te mogen samenwerken. De campagne in 2009 was een groot succes. Seafolly vindt het belangrijk om met Australische talent samen te werken voor hun campagnes. Het was een plezier om nogmaals met Jess samen te werken en de campagne toont dan ook de beachy lifestyle waar het Australische merk om bekend staat.”

 

Lees ook:Olivia Palermo arrogant in nieuwe Mango campagne
Lees ook:Olivia Palermo wordt boegbeeld parfum Rochas
Lees ook:Lara Stone in Calvin Klein accessoire campagne
Lees ook:Gisele Bundchen is tomboy voor Balenciaga
Lees ook:Seafolly x Bijenkorf Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>