Dit is de zomercollectie van Superga

Voor aankomend zomerseizoen komt het Italiaanse Superga met nieuwe kleuren en materialen voor de 2750 classics, flatforms, herenmodellen en kids-sneakers. Volledig geïnspireerd op de zomer is er voor ieder wat wils. Van felle kleuren tot suede, fluweel en patch work.

Al sinds 1911 produceert het Italiaanse Superga schoenen met zolen van gevulkaniseerd rubber, wat het begin betekende van de iconische SUPERGA 2750, welke is uitgeroepen tot de People’s Shoe van Italië. Het succes van de sneaker reikt tot ver buiten de grenzen van Italië, met verkooppunten wereldwijd heeft het merk wereldfaam opgedaan. In aanvulling op de 2750, heeft SUPERGA een meer uitgebreide productlijn, waaronder technische sneakers in de City collectie en rubberen regenlaarzen.

Naast een eeuwenoude heritage gaat het Italiaanse schoenenmerk verschillende collaborations aan. Zo hebben namen als Versace, House of Holland, Fendi, The Row, Rita Ora, The Man Repeller, Lizzy van der Ligt en Scotch en Soda een limited collectie uitgebracht.

Lees ook:SUPERGA opent tweede winkel in de Pijp
Lees ook:Lizzy van der Ligt ontwerpt collectie voor Superga
Lees ook:Sneakers zomercollectie MJUS
Lees ook:SCOTCH & SODA X SUPERGA
Lees ook:Regenproof met Burberry

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>