Hunkemöller viert Valentijnsdag met de speciale Fifty Shades Darker by Coco de Mer collectie

Valentijnsdag staat voor de deur en Hunkemöller viert deze dag met een spectaculaire aanloop van 14 days of love. Om dit te vieren zal Hunkemöller een speciale Fifty Shades Darker by Coco de Mer collectie verkopen. De Fifty Shades Darker collectie staat geheel in het teken van het tweede boek van E.L. James, Fifty Shades Darker, het vervolg op het razend populaire boek Fifty Shades of Grey. Fifty Shades of Grey schrijfster E.L. James haalde haar inspiratie uit de spannende lingerie van het merk Coco de Mer en besloot daarom om een samenwerking met Coco de Mer aan te gaan, ter ere van haar nieuwe boek Fifty Shades Darker.

De collectie bestaat uit 5 spannende lijnen; Red Room, Masquerade, Steele, Anastasia en Goddess. De 5 lijnen zijn spannende nightwear. Escala is een speelse figuur betonende set van monochroom wit en zwart. Red Room is geïnspireerd op een Bondage Room. Masquerade is een spannende combinatie van grijs klassiek lace op ravenzwart satijn. Steele is een minimalistische lijn met mesh en high waist elementen met spannende jarretels. Anastasia is een verfijnde set van roodroze satijn en een geraffineerde lace finish. Goddess is zwart gecombineerd met jadegroene lace afwerkingen voor een optimaal contrast tussen lace en stof, voor de ultieme verleiding.

Lees ook:De 50 belangrijkste jurken uit de geschiedenis
Lees ook:FIFTY SHADES OF GREY IN GLAMOUR
Lees ook:In de mode: Net iets chiquer in de slaapkamer
Lees ook:De 50 belangrijkste schoenen uit de geschiedenis
Lees ook:Anna Nooshin lanceert swimwear collectie met Hunkemöller

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>