KAZMOK tassen van gebruikte transportbanden

KAZMOK tassen van gebruikte transportbanden hebben een uniek patroon en karakter. Een tas met een verhaal, een vorig leven, een nieuw leven. Een uniek product gemaakt uit afval van het symbool van de massaproductie.

Toen Dinand Stufkens, designer van KAZMOK, jaren geleden klaar was met zijn eerste ontwerp bleek het eindproduct een onverwachte strakke, luxueuze en zakelijk uitstraling te hebben. De tassen zijn dan ook voor de zakenman en -vrouw.

Het proces
Het proces start bij het sorteren van de banden; welke banden zijn geschikt voor productie en welke band voor welke tas. Dit gebeurt in een grote wasstraat bij KAZMOK in het atelier.

Collector’s item
Hoewel alle tassen van KAZMOK uniek in hun soort zijn, heeft het tassenmerk ook nog een serie collector’s items. De basiscollectie van KAZMOK is zwart van kleur. Heel zelden komt er een zeer bijzondere kleur binnen, zoals groen van de bloemenveiling in Aalsmeer. Deze zeldzame banden worden apart genomen en verwerkt in collector’s items.

Lees ook:The Collector concept store geopend in Amsterdam
Lees ook:Slow Fashion: Ree Projects Slow Luxury for Life
Lees ook:Nieuwe webshop Hellobuybye: elke dag een ander product
Lees ook:Hoera! Gratis Mulberry tassen
Lees ook:OLCAY GULSEN LANCEERT FASHION RECYCLE PROGRAMME SAMEN MET LEGER DES HEILS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>