Vogue Nederland wint Mercur voor magazine van het jaar

In het DeLaMar Theater in Amsterdam ontving Vogue Nederland gisteravond de Mercur Award voor magazine van het jaar, ‘dé Oscars voor Nederlandse tijdschriften’. Deze prijs is een bekroning op het werk van Vogue Nederland, die zich in de afgelopen vijf jaar heeft gevestigd als autoriteit op het gebied van high-end fashion en beauty.

De jury was vol lof over Vogue: “De oer-prijs van het vak gaat naar ‘The Queen of magazines’. Met Karin Swerink aan het hoofd maakt Vogue nu al vijf jaar met veel liefde en passie een prachtig portfolio met spectaculaire collector’s items, lanceringen zoals Vogue Living, Vogue Man en Vogue The Book en stunning events. Oogstrelend én een commercieel succes. De redactie overtreft zichzelf telkens opnieuw. Echt heel onderscheidend.”

Leading Lady
Vogue Nederland mag zich inmiddels leading lady van de modebladen noemen, met zichtbare aanwezigheid binnen de gebieden van mode, beauty, kunst, cultuur en literatuur. In vijf jaar tijd stijgt zij tot dit hoogste niveau en draagt eraan bij de Nederlandse mode wereldwijd op de kaart te zetten. Vogue’s positie in het bladenlandschap is rotsvast door alle successen van het afgelopen jaar.

Met een stabiele oplage van 66.000 en 1,8 miljoen pageviews op Vogue.nl blinkt Vogue uit in haar succes.

Lees ook:Vogue wint Mercur award als ‘Lancering van het jaar’
Lees ook:Daphne Groeneveld met vissenkom op Vogue cover
Lees ook:Kate Moss door Vogue verkozen tot best geklede vrouw
Lees ook:Vogue Nederland lanceert verleidelijke cover
Lees ook:Anna Wintours septembereditie komt ook naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>