MARLOU VAN RHIJN IS BAZAARS NATIONAL WOMAN OF THE YEAR

Maandagavond 12 december zijn met gepaste toeters en bellen de Harper’s Bazaar Women of the Year awards uitgereikt in De Posthoornkerk te Amsterdam. Marlou van Rhijn won de National Woman of the Year award, vanwege de twee gouden plakken die zij -lachend- won in Rio, nadat ze ooit te horen kreeg dat ze nooit zou lopen. Op internationaal niveau werd fotografe Newsha Tavakolian gelauwerd. Bazaars Career award ging naar Lilianne Ploumen.

Harper’s Bazaar eert al jaren vrouwen die een bijzondere prestatie hebben neergezet. Bazaar Nederland reikte dit jaar de prijzen uit op een avond, gepresenteerd door hoofdredacteur Cécile Narinx en omlijst door muziek van mezzosopraan Tania Kross, zanger en pianist Ruben Hein en harpiste Lavinia Meijer. Meer informatie over Bazaars Women of the Year awards vind je op harpersbazaar.nl/women-of-the-year.

Lees ook:SOPHIE HILBRAND IS BAZAARS NATIONAL WOMAN OF THE YEAR
Lees ook:Harper’s Bazaars Cecile ontwerpt tas met Fred de la Bretoniere
Lees ook:Olsen Twins grote winnaars CFDA Awards 2012
Lees ook:Shoeby wint award voor Beste Winkelketen en Webshop van Nederland
Lees ook:Kate Moss tipsy bij British Fashion Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>