Stijlvol de winter in met de nieuwe collectie van Maria Tailor

Modelabel Maria Tailor is in 2014 met trots opgericht in Amsterdam. Met minimaal twee fashion collecties per jaar, staat Maria Tailor bekend om betaalbare ontwerpen met een luxe uitstraling en “on top of trends”. We zitten inmiddels al midden in de herfst en de echte winter komt er nog aan. Tijd voor nieuwe vrouwelijke en hippe items in de kledingkast dus en dat kan met de nieuwste collectie van Maria Tailor!

De nieuwe Party & Matador collectie bestaat uit basic kleuren met een rode en gouden touch. De kledingstukken zijn een mix van sexy en casual chic. De bomber is terug te vinden in de collectie en dit geldt tevens voor de militairy- en geborduurde bloemen hype. De ‘flare’ jeans mag je ook niet missen dit seizoen! Bovendien is het fijn dat alle kledingstukken goed met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Maria Tailor is naast oprichtster ook designer van het gelijknamige modemerk. Mode heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Maria, al haar creativiteit kan ze hierin kwijt. Haar passie heeft ze om weten te zetten tot een succesvol eigen fashion label. Als klein meisje was het voor Maria al een droom om ontwerpster te worden. Maria laat zich inspireren door de wereld om haar heen, ook vindt zij het belangrijk dat een vrouw niet bang is om haar eigen stijl te laten zien. Door diverse items in de collectie zorgt Maria ervoor dat er voor elke gelegenheid een passende outfit is. Maria wil met haar merk een rijk gevoel geven aan elke collectie. Door gebruik te maken van hoogwaardige en kwalitatieve materialen maakt zij van elk kledingstuk een pronkstuk.

Door Maria’s passie, enorme drive en het team om zich heen heeft het label Maria Tailor zich weten te vestigen in de modewereld. In twee jaar tijd is het uitgegroeid tot een succesvol bedrijf in de Nederlandse mode-industrie. De items kun je vinden in één van de twee brandstores in Amsterdam of Maastricht. Daarnaast is de hele collectie in de online shop te vinden op www.mariatailor.com.

Lees ook:DESIGNER MARIA TAILOR GAAT SOLO, TAMARA ELBAZ VERLAAT MODEBRANCHE
Lees ook:Maria Tailor showt haar SS17 collectie in de A’DAM Lookout
Lees ook:Maria Tailor en Tamara Elbaz starten kledingmerk “Tailor & Elbaz”
Lees ook:MARIA TAILOR OPENT BRANDSTORE AMSTERDAM
Lees ook:Party Collection 2015, nu online by Tailor&Elbaz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>