MARLIES | DEKKERS LANCEERT APP

De app van modeontwerpster Marlies Dekkers is live. De app is een logisch gevolg op de internationale groei en de focus op online. Vanaf nu vind je alles op 1 plek; laat je inspireren door het digitale lookbook en check je favoriete ontwerpen tot in detail. Via de app ben je direct op de hoogte van de nieuwste marlies | dekkers collecties en kun je supersnel jouw keuze maken en bestellen. De app is te downloaden via Apple iTunes en Google Play store.

Lees ook:Marlies Dekkers lanceert nieuwe webshop
Lees ook:Marlies Dekkers opent winkel in Den Haag
Lees ook:marlies|dekkers bestaat 17 jaar!
Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd
Lees ook:Xelly’s app bij het boek Make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>