vanHaren lanceert exclusieve Sylvie Meis Overknees collectie

Na een uiterst succesvolle samenwerking tussen vanHaren en Sylvie Meis in 2015, wordt modeminnend Nederland getrakteerd op een nieuwe schoencollectie: “vanHaren x Sylvie Meis Overknee laarzen”. Van 19 oktober t/m 16 november is deze collectie exclusief online verkrijgbaar.

De Sylvie Meis for vanHaren collectie bestaat uit 11 fabulous Overknee modellen. De laarzen zijn zowel overdag als in een avondlook even stylish.
“Ik vind het fantastisch om opnieuw met vanHaren samen te mogen werken”, aldus een enthousiaste Sylvie. “Na de Partycollectie van vorig jaar, laten we nu een reeks geweldige overknees zien, die je zowel glamourous, als casual-chic kunt dragen. Van een kop koffie met een vriendin, tot een dagje shoppen, of een avondje uit. Deze overknees zijn echte allrounders, die elke outfit een stylish accent geven.”

Van cool zwart, tot sprankelend rood en elegant grijs, er is voor ieder wat wils en voor elke gelegenheid is er een passend paar. Vol gave details, of juist wat klassieker, de keuze is aan jou. En dat alles voor € 49,90 per paar. Jouw najaar, kan nu al niet meer stuk!

vanHaren is met 142 filialen en een online shop marktleider in de schoenenbranche in Nederland. vanHaren is in 2016 voor de 4e keer uitgeroepen tot Beste Winkelketen in de categorie Schoenen en heeft de prijs voor Beste webshop in de categorie schoenen gewonnen. Een prijs waarbij de Nederlandse consument een stem heeft uitgebracht op haar favoriete winkelketen en deze beoordeelde op een aantal punten zoals prijs/kwaliteit, service en product.

vanHaren behoort tot de Deichmann-groep met het hoofdkantoor in Essen (Duitsland), de grootste schoenenretailer zowel in Duitsland als in Europa. Deichmann is vertegenwoordigd in 23 Europese landen en in de VS.

www.vanharen.nl

Lees ook:Cindy Crawford wederom het gezicht van VanHaren
Lees ook:Sylvie in lingerie door New York
Lees ook:Shoeby wint award voor Beste Winkelketen en Webshop van Nederland
Lees ook:Sylvie Meis beeindigt samenwerking met Hunkemöller
Lees ook:Roermond beste outletcenter van Europa

1 Reacties // Reageer

One thought on “vanHaren lanceert exclusieve Sylvie Meis Overknees collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>