Dr. Martens lanceert DM’S Lite

Tijdens het AW16 seizoen introduceert Dr. Martens het meest evolutionaire concept sinds de jaren ’60, waarin de originele ‘AirWair’ met Bouncing Soles technologie werd geïntroduceerd als een schoen voor de werkende man: de DM’s Lite.

DM’s Lite combineert het iconische DNA en associeert het comfort en de duurzaamheid waar het merk bekend om staat met een nieuwe, ultra-lichtgewicht Phylon midsole. Zo worden styles gecreëerd die workwear doen transformeren in fashion en klassieke schoenmakerskennis vertalen naar street- lifestyleproducten. DM’s Lite is ontworpen om een breder publiek aan te spreken. Vrijdenkende individuen die misschien nooit eerder een paar Dr. Martens hebben gedragen, of juist degene die het merk altijd al dragen.

Lees ook:Dr. Martens SS17 – Floral Clash & Paint Splatter
Lees ook:River Island ss16 campagne
Lees ook:Dr. Martens stores geopend in Rotterdam en Utrecht
Lees ook:Levi’s introduceert de 501 Skinny jeans
Lees ook:Drie keer topontwerpers voor H&M-prijsjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>