Vogue Nederland viert lancering Vogue the Book met covermodel Lara Stone

Afgelopen week werd de derde editie van Vogue The Book gelanceerd met een exclusief feest in het Amstel Hotel. Covermodel Lara Stone nam het eerste exemplaar in ontvangst onder toeziend oog van Anna Drijver, Benja Bruijning, Pepijn Lanen en Dennis van Leeuwen. Bella Hay zorgde voor de muziek.

De luxe special edition die Vogue Nederland elke zomer uitbrengt staat deze keer helemaal in het teken van Love. Zo zoomen we in op de meest romantische bruiloft van de eeuw: die van George en Amal Clooney. Ook de tragische, maar toch prachtige love story van John Kennedy Jr. en Carolyn Bessette en de eeuwigdurende liefde tussen David Bowie en Iman komen uitgebreid aan bod in het 196 pagina’s tellende zomerboek.

Fiona Hering schreef een ode aan de legendarische fotograaf Norman Parkinson, de uitvinder van de moderne modefotografie. Ook neemt Vogue The Book je mee naar de meest idyllische getaways: Italiaanse meren, een magische woestijn in India en geheime love nests aan de Middellandse zee.

Hoofdredacteur Karin Swerink: ‘‘With love’ staat met grote regelmaat onder mijn briefjes en ik strooi met hartjes-emoticons. Liefde is mijn grote drijfveer, en elke pagina van Vogue The Book is met liefde gemaakt.’

Vogue The Book, een uitgave van G+J Media, is vanaf vrijdag 1 juli verkrijgbaar voor €14,95.

Lees ook:Vogue lanceert The Book
Lees ook:Vogue lanceert Vogue the Book
Lees ook:Kate Moss als David Bowie op cover Franse Vogue
Lees ook:De geschiedenis van de Vogue cover; een interview met Anna Wintour
Lees ook:Fashion talk: Petticoat is passé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>