Won Hundred opent flagship store in Amsterdam

Het Deense modelabel Won Hundred opende 21 april 2016 aan de Raadhuisstraat in Amsterdam haar eerste flagship store buiten Denemarken. Door de ruim honderd vierkante meter tellende winkel loopt een opvallend industrieel sculptuur waaraan een grote selectie denim, ready-to-wear, schoenen en accessoires hangt, te beginnen met de SS16 collectie.

Raadhuisstraat 47, Amsterdam
De Amsterdamse Raadhuisstraat (aan de achterkant van het Paleis op de Dam) was lang een onbemind terrein, tot de eerste populaire modewinkels er begin 2016 hun deuren openden. De Won Hundred flagship store is vooralsnog de jongste toevoeging aan het opkomende winkelgebied. Het opvallende interieur van de winkel is het resultaat van de samenwerking tussen creative director Nikolaj Nielsen en de eveneens Deense architect Tania Mikkelstrup. Eyecatcher is een strak sculptuur van staal en de grote licht constructie die door de hele winkel loopt. Opvallend is ook de grote blauwe muur aan de rechterkant bij binnenkomst, waar groot de naam van het merk op geverfd is.

Spring Summer 2016
De combinatie van de minimalistische ontwerpen en de Rock ‘n Roll vibe van Won Hundred werden voor de SS16 collectie aangevuld met sportieve items, zoals een boxy bomber en sneakers. De collectie is geïnspireerd op de bekende kunstenaar Wes Lang die gekenmerkt wordt door zijn rockstar lifestyle en uitgesproken prints.

Lees ook:Superdry opent flagship store in Amsterdamse Kalverstraat
Lees ook:Hunkemöller opent eerste flagship store in Duitsland
Lees ook:Shoebaloo opent eind oktober Amsterdamse flagship store
Lees ook:Liu Jo opent winkel in P.C. Hooftstraat met een spetterende opening
Lees ook:TOPSHOP TOPMAN opent op 26 februari in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>