Ace & Tate lanceert Creative Fund

Dit voorjaar lanceert brillenmerk Ace & Tate hun nieuwste project – het Ace & Tate Creative Fund. Het fonds is opgericht om kunstenaars, zowel individueel als in collectief, in alle disciplines en werelddelen te helpen hun ideeën en creatieve projecten te realiseren. Daarnaast biedt het een platform binnen de creatieve industrie.

Mark de Lange, oprichter Ace & Tate: “Het ondersteunen van creativiteit staat centraal bij Ace & Tate. Al vanaf het begin werken wij samen met up-and-coming artiesten die ons inspireren. Het Ace & Tate Creative Fund is een platform dat artiesten helpt hun visie te realiseren, zowel financieel als publicitair”

www.aceandtate.com/creative-fund

Lees ook:Ace & Tate introduceert multifocale glazen
Lees ook:Eastpak presenteert artist studio 2013
Lees ook:Eyewear brand Ace & Tate opent tweede flagship store in Utrecht
Lees ook:Ace & Tate opent flagship store in Amsterdam
Lees ook:Ace & Tate gaat samenwerking aan met de Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>